Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 27 de maig de 2008

FOTO OFICIAL

PER A TOTS ELS SOCIS DEL CLUB D´ATLETISME CORBERA:
El dissabte 31 de Maig, a les 19:00 hores vos esperem a tots en el "parc infantil" ??? del polígon amb la nova equipació d´estiu, ben neteta i brillant, per a fer-nos la foto oficial del Club.
Vingau tots/es ben guap@s, afeitaets, depiladets/etes i amb els cabells de perruqueria que esta foto pegarà la volta al món. Al món del atletisme, clar. Farem tot el possible per a que la publiquen en revistes prestigioses del món del atletisme com "Runners", "Sport Life", etc., i vos en farem arribar una foto a cada soci. Volem recordar-vos que no vingau amb mocasins que els peus tambè ixen en la foto. Vos demanem un poquet de serietat.
Després de la foto anirem tots junts (recordeu: tots junts, que sempre hi ha gent que "es pica") al TU MATEIX on farem una picadeta a càrrec del Club. No hi haurà gambes.Per si algu té al·lèrgia.
En acabar la picadeta es dispararà un castell de focs d´artifici a càrrec del prestigiós pirotècnic BRONXÚ de la Xina Meridional.

També volem fer-vos saber que com ja quedarem en el passat sopar-reunió que ferem, el Club té pensat fer un "POLO" (un jersei i no un gelat) amb els colors del Club -però més discret- i el "logo" bordaet a un costaet -Xé, molt xulo-, per a cada soci i només per el ridícul preu de 5 eurets.
El senyor president portarà dos "polos" un de la M i l´altre de la L per a que se´l proveu i decidiu la talla que més vos acople. Açó serà el dissabte al mateix moment de la foto o la picadeta.
Podeu fer-vos una idea de més o menys com serà el "polo" en esta foto:
Au!! Molta salut per a tots i fins el dissabte.