Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 8 d’agost de 2010

MOLTA PRESENCIA

Els atletes del C.A. CORBERA, han estat presents en multitud de carreres populars, especialment en les celebrades en les poblacions mes pròximes a la localitat de la qual és originària el Club.

Així perquè han participat en ALGEMESÍ, GUADASSUAR, ALZIRA, RIOLA, LLAURÍ, PLATJA DE TAVERNES,MATUTINA DE CULLERA, FAVARA, etc. Açò quant a carreres celebrades recentment, però durant tot l'any multitud de proves han comptat amb la presència d'integrants del C.A. CORBERA, com ara 10Km DIVINA PASTORA de València, mitges maratons de ROQUETTE-LAISA en Benifaió, Riba roja del Túria, Canals, Almansa, així com a grans fons com el de Massamagrell o Tavernes de La Valldigna per citar algunes proves.

Este nivell de participació posa de manifest l'interés que posen els integrants del C.A.CORBERA que la practica de l'esport prenga inpuls en la nostra població, amb la finalitat de ser un referent i captar adeptes a la practica de qualsevol disciplina esportiva.

Amb este propòsit el C.A. CORBERA junt amb l'aj. de Corbera estan organitzant la XIV VOLTA A PEU A CORBERA, una prova que compta amb un molt interessant numbre d'adeptesper tot arreu i que enguany ofereix novetats importants, ja que la inscripció a la prova absoluta es realitzara mitjansant internet i serà cronometrada per “xip”.