Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 5 d’octubre de 2010

UN ALTRE CAP DE SETMANA DE COMPETICIO

Aquest cap de setmana, com ja es costum, alguns dels integrants del C.A. CORBERA han estat competint a les diverses proves esportives que s´organitzen al llarg i ample del territori nacional.
El dissabte acudirem a La Pobla Llarga, on  VICENT RIBES BADIA, JOSE BAÑULS RIBES, DANIEL

LLEDO MATOSSES i algun que eltre amic del club que no hi apareix a la classificacio(?)deixaren constancia del pas del C.A. CORBERA a aquesta cursa.
Tam be tingue lloc el dissabte un altra prova, aquesta un poc mes forta, es tracta del TRIATLO DE LLARGA DISTANCIA DE CANET D´ENBERENGUER, on el nostre company Sergi Sifres (PASTISSER) competi amb un molt bon resultat, quedant a la classificacio general el 108, nadant els 1900m. en 00:44:32, recorregue els 90Km.amb bicicleta en 02:39:05 i finalitza els 21 Km a peu en 01:33:44 en fi que en total inverti 05:00:05, excel lent  resultat!I el Diumenge...A CARCAIXENT, una volta de 10Km. molt bonica que transcorre principalment per el terme d´aquest poble i on acudirem que jo recorde, VICENT BOSCA (POTRO), JOSE VTE. PERIS(DEVESA), DANIEL LLEDO, JOSE CISCAR, MARIA DOLORES INGLADA, JOSEP (FILL DE DEVESA), ALFREDO PREUS, JUAN CORTS (CANYOT,PAPELERO) i algun que altre mes que ja no recorde, el que si recorde aver vist es al nostre president PASCUAL ARTAL, que encara que no competeix, no s´en pert cap.
3 comentaris:

matoses ha dit...

Si apareguem en la classificació de La Pobla, en conchip.com

matoses ha dit...

En conchip.es apareix Vicent Ribes el primer amb 37 minuts

matoses ha dit...

ok