Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 21 de novembre de 2010

EL CLUB D´ATLETISME DEMOSTRA EL SEU NIVELL EN GRAN FONDO A LES MITJES DE GANDIA I VALENCIA!

Aquest fin de semana,el club de atletisme sa decantat per una de les proves mes dures del gran fondo.
Per una banda,a la Mitja Marató de Gandia ha niagut una amplia participació per part del club,i per altra banda,la Mitja Marató de Valencia,també ha tengut el plaer de contar en 2 dels notres atletes del club.
Avuí,a Gandia em tengut el plaer de disfrutar de una bona mitja marató,aunque el vent a sigut una mala compañia que també ens a acompañat en gran part del recorregut.
A la clasificació per clubs mes nombrossos em qedat 23 de un total de 227 clubs. lo que ens demostra que estem en forma per a poder participar en proves de aquest tipo.
Asi vos deixe la classificació més algunes fotos que he trobat. També en aquest enllaç podreu descargarse el diploma junt a la foto.
ENHORABONA A TOTS!
http://www.fotodiploma.com/fotc2010.aspx?pruebafoto=10MMGANDIAA la mitja marató de Valencia,sols an participat 2 atletes del nostre club,Jose Miguel Piqueras Quiles y Mari Torres Pastor,la qual ha debutat avuí 21 de novembre la seua primera mitja marató en 2 h01´01´´ a eixe temps li correspon una distancia total de 21 km 400 m que hi havia a la mitja de Valencia.