Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 1 de març de 2011

DINAR C.A.CORBERA

El pasat diumenge 27 de febrer els membres del C.A.Corbera ens reunirem com tots els anys per a fer un bon dinar i contar-nos "batalletes" com a bons atletes que som.
El dinar fou a la sala Braham  de Riola i va ser de categoria SUPERIOR, ja que el menjar va ser esplendit, la companya molt bona, ja que els atletes estagueren junt a les seues families, i els actes que se feren despres del dinar estagueren molt divertits, ja que el nostre president Pascual Artal va fer entrega dels guardons per al atleta més veterá, Alfredo Preus, el millor entrenador, Vicent Boscá"POTRO" y el atleta revelació va ser per a Daniel Lledó.

ENHORABONA A ELLS I A TOTS EL ALTRES PER SER UN ANY MÉS DE LO MILLORET QUE CAMPA PER LES CURSES POPULARS AL NOSTRE TERRITORI!!!

L´acte acbá, com no podia ser d´altra manera amb el "Shou" dels nostres companys i amics Pepe Alcaide i Mauricio"ANTIVISIO" O "FLECHA NEGRA".

Ací vos mostre la Tortadeta que ens menjarem per a postre, una obra de art del nostre TRIPASTISSER y una foto on estem quasi tots el membres del C.A.CORBERA.


2 comentaris:

Mari Torres Pastor ha dit...

guapisims tots ,al any que ve a vore ,si podem anar nosaltres,llastisma no haber estat ahí per a probar ixa torta que estaría rebona.

matoses ha dit...

Falt nomenar a MARIOLA, com a guanyadora de la volta Alfafar, Mari Torres segona local en la volta a Corbera y Jonatan com a millor juvenil.