Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 7 de juny de 2011

GRACIES

La xicoteta crónica que hi vaig fer de la cursa d´Algemesí no pretenia ofendre a ningú i si ho he fet deixant-me  a algú per anomenar demane disculpes, la meua pretensió no es altra que las de moure un poc a la gent pero com veig que DONE ASCO, no es preocupeu ja no vos en donaré més, siga qui siga la persona del C.A.C que ha fet aquest comentari, honest i humil.lment crec que no son formes.

JUAN CORTS

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Club d´Atletisme Corbera ha dit...

Sincerament crec que al C.A.C ningú pasa de ningú sencillament per que a un EQUIP tots son necesaris i el C.A.C no es una escepció.
M´agradaria saber qui eres per a poder escusarme si he obviat el teu nom alguna volta, i si ho fet creute-ho de debó que no hi ha segut deliberadament.
enviam un correo a canyot@hotmail.com i ho aclarirem tot de seguida

pascual ha dit...

cal correr com inscrit a nom del C.A.C PER PODER IDENTIFICARLO

josep ciscar ha dit...

els comentaris de anònims no deurien prendre’s en conter, si algú vol expressar la seua opinió que parle en nom propi. Com a dit Pascual cal córrer com a inscrit a nom del club per a poder identificar-lo, i els comentaris faltant al respecte no deurien de ser admitits, jo tampoc ixc a la classificació i còrrec en nom del club i tampoc pasa res a l'altra ja eixiré, esta pagina es molt interessant ja que ens dona informació i sincerament crec que molt bona.
gracies segueix així canyot