Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 9 d’agost de 2011

Classificacions i fotos de les ultimes populars.

Bueno,a continuació vos deixe les classificacions i el enllaç per a les fotos (les que e trobat) desde la Volta a peu a Simat de la Valldigna que es va celebrar el pasat 25-07-2011,asta Favara i Sollana que es van celebrar aquest pasat disabte.
Simat de la Valldigna 25/Juliol/2011
Asi vos deixe la classificació dels participants del club.
i les fotos(les poques que e trobat):

Benifairo de la Valldigna 30/Juliol/2011
Domini de molts atletes del club a primera fila a l´eixida,i domini de la prova liderá per Jonathan els primers 2 kilomestres.

I ya entrant en el mes de Agost,el dimarts dia 2, Mauri i Jonathan ens representaren a Antella,una popular de 8000m amb gran desnivell pero molt bonica.
Mauri Ramiro Temps: 40´
Jonathan Piqueras Temps:35´
FOTOS:
https://picasaweb.google.com/atletismecorbera/Antella2011
Al dia seguent,Riola,destacar la gran participació del club a aquesta prova.
FOTOS:
https://picasaweb.google.com/atletismecorbera/Riola2011
i si en Riola va ser Samuel Sorrentino(9 senior) el que liderá el grup corberá,a la Platja de Tavernes el divendres 05/Agost/2011 el va liderar Jonathan Piqueras quedant 3 en la seua categoria Junior Masculí,per darrere del galleg,i del francés.
Recordar també la gran participació de atletes del poble que desgraciadament  molts pocs apareixen a la classificació,si algu vol que el incluisca que meu diga!
I per a finalitzar la semana,es podría triar entre Sollana,o Favara.
Més atletes es inclinaren per Favara,aunque Samuel Sorrentino s´incliná per Sollana aconseguint un temps de 30:40 als 8 km.
Tinc que dir,que tant a una prova com l´altra la calor va ser un factor dominant.
I a favara cal destacar el 2 puesto de Veterana B per a M.Dolores Inglada i el 3 puesto de Junior Masc. per a Jonathan Piqueras.
ENHORABONA A TOTS PER SER TAN VALENTS DE CORRER EN AQUESTA CALOR!
i recordar les propximes proves del circuit de la Ribera. (Villanova de Castelló13/08,i Alcantera del Xúquer23/08) VA A ENTRENAR QUE TENIM QUE QUEDAR EN BONA POSICIÓ.!!


Salut per a tots!