Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 20 de setembre de 2011

10 K SOTEXTREM a Sot de Chera,Una carrera "DIFERENT" ;)

Aquest pasat disabte,apart de la Granja de la Costera i del memorial Andrès Bella Sanleón a Quatretonda,es celebrá a Sot de Chera,una cursa diferent a qualsevol de les altres.Aixó si...DURA DE COLLONS!!

Mauri Ramiro i Jonathan Piqueras van ser els representants del club que bautizaren la prova amb la seua 1ªEdició.
Amb 11,2 Km de recorregut per el bonic terme de Sot de chera(8 km dels cuals,montanya),i apropximadament 400 m de desnivell positiu,aquests dos valents s´enfrentaren al repte de superar mes de 10 obstacles i a creuar 2 vegades 3 RIUS!
Parlant yo (Jonathan),per a mi la cursa va ser bastant dura,alguns obstacles costaven lo seu,i ara 50 hores despues encara tinc unes aujetes...que hui el rodatge le fet a 6:00 !! Tot i aixó,no em queixe,crec que millor no meu aguera pogut pasar,tant yo com Mauri que a triunfat amb el seu disfrass de ESPIDERMAN!

Asi teniu alguns dels obstacles que hi havien:


COM NO,UN DELS MILLORS VA SER ESTE!!


I SENSE OLVIDARMOS DELS RIUS,ESTE ES UN DELS 3 !!
ELS 2 VALENTS!!

"E tingut sort,i isc asta en un video!!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Ovu6TIs1cZQ&feature=player_embedded

Asi la xicoteta crónica de la carrera!

A les 14:30 ixirem direcció Sot de chera,i despues de 1h30´ de camí aplegarem al xicotet poblet.
Arreplegarem el dorsal,i a cambiarmos!! I a les 17:00 h,despues de una xicoteta presentació de tota la gent que anava disfrasada,incluint a MAURI amb el seu disfras de espiderman,es doná la eixida,que comensava amb un xicotet camí cara amunt.Als 200 m teniem el primer obstacle,neumatics! Despues un xicotet tram de asfalt que baixava al riu,el primer que teniem que pasar,ens aplegava a la cintura,i la distancia pues sobre uns 50 m,l´aigua estaba un poc gelá,encara que al ultim ya ni ens donavem conter. El ultim riu era el pijor! (Almenys per a mi) ple de llepó,s´esvarava moltissim!! i damunt yo que em pensava que la profunditat era la mateixa i al caminar 4 o 5 pasos,vaig clavar asta el cap baix l´aigua.(quines rises duia ahi mauri,que anava raere de mi),per a eixir del riu hi havia que pujar una rampa la cual s´esvarava també bastant i pa eixir ens va costar lo seu..
Despues de aquesta primera part de la carrera i pasant el primer kilometre en 06:23,peguem una volta cara amunt per el poble i el rodejem per camins bellissims i despues de travesar un xicotet pont,per senda ens dirijim a la zona dels obstacles: el primer,la piscina de fang! increible!! despues 6 o 7 obstacles mes.. pasava per meta en mes merda damunt... despues peguem el mateix tram,baixem i travessem els 3 rius,pero en mes de continuar igual que la primera volta per dins del poble,tirem cap al altre costat,i comensa lo bo...
Despues de 4 km i 20 kg mes al cos,(perque entre l´aigua que duia a les sabates,i a la roba que els pantalons en cauien del que pesaven) comensem a pujar per montanya,més de 2 km de pujada fins aplegar al km 7,5 que estava situat el avituollament. La baixá també va estar molt be,un poc perillosa per als que no estan acostumats a fer montanya,pero be,la sorpresa va vindre al pasar el km 9 que veiem la meta allá llunt... i al girar ens veiem el cartellet de "km 10" i 50 m mes avant un atre que deia "meta a 1 km" puff,yo ya staba reventat i la segona sorpresa estava per aplegar,tornavem a creuar tots els obstacles!! (menys els rius,menos mal) i despues de ya deixarme tirar asta quant creuava els montons de palla... vaig creuar la meta  en 1h10´22´´ de temps real !! I mauri en 1h 20´ !!
Esperem que l´any que be se anime mes gent a fer aquesta increible carrera!!
Al album del club penjare totes les fotografies que puga!

SALUT I MOLTS KILOMETRES!

Jonathan.