Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 12 de setembre de 2011

Tous,i 7 PROVA DEL CIRCUIT: Alginet !!

Aquest fin de semana,em tingut 2 proves amb representació dels atletes del nostre poble.
Jose Peris i Jose Piqueras s´han decidit per els 8 km de Tous,una cursa bonica pero al mateix temps dura per les pujaes que afronta per dins del poble.
A la mateixa hora,pero a Alginet es celebraba la 7 prova del CIRCUIT RIBERA DEL XÚQUER que contaba amb 9 representants del club,els 5 primers dels quals puntuaven per a la classificació per clubs.
A sigut alt el nivell imposat per nosaltres i així tenim que continuar fins la ultima prova que será la Mitja Marató de Alzira el dia 27 de novembre.
Apart de aquesta ultima prova,ens queden els 10 KM de Carlet,el 25 de este mes,i el 23 de octubre a Sueca per a correr 11 km.
Recordar també que el divendres 2 de desembre,en Alzira es celebrara la gran Gala que posará fí al 1 CIRCUIT. I es repartiran les bolses de regal per a tots aquells atletes que finalizen 7 de les 10 proves!!
Asi vos deixe les classificacions i les fotos de Alginet.
https://picasaweb.google.com/atletismecorbera/Alginet2011
I com no,la classificació temporal del club.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

on es veu la classificacio de alginet? en conchip no la vec

Club d´Atletisme Corbera ha dit...

ni la vorás perque es veu que encara no a eixit. Yo este mati,e entrat en la web del Club de Atletisme de Alginet desde el meu movil,i e vist classificació general,i me la e descargat. Despues e tornat a entrar en el portatil i posaba "inscripció", si aixó ara vos la envie al correu.

molyes1 ha dit...

Algú sap on trobar fotos de la volta a peu a Tous?

molyes1 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ei y aixo com va? es donara algun trofeu o detallet? o es no mes testimonial ;)

Jonathan ha dit...

de Tous no e trobat ninguna foto,per aixó no ne posat. I respecte als regals,encara no esta clar,pero si hi haura bolsa per als que finalizen 7 proves! en la pagina del circuit posa algo mes de informació!

Octavi ha dit...

Trampejar: Enganyar a algú o eludir alguna dificultat amb artifici i cautela.