Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de novembre de 2011

Carreres Fin de semana!!

De lo que e trobat a les classificacions de totes les carreres de aquest fin de semana,en primer lloc al gran fons de Oliva,Vicent Boscá amb un bonissim temps ja que estem parlant de 15 km durs!
I per altra banda,ens passem a la Montanya en la III Carrera Regimiento de Caballeria Lusitania,que es celebraba a la base militar de Marines (Valencia), 16 km de montanya que contaben amb la durresa del fortissim vent en contra que ens acompanyá durant tota la prova,especialment els ultims 300 m a meta que ja podíes lluitar per a poder aplegar. Destaquen aquesta carrera el 2 lloc Junior-promesa de Jonathan Piqueras,i per raere els seus pares,Jose Piqueras,Mari Torres.


ENHORABONA A TOTS!

2 comentaris:

Octavi ha dit...

He de dir que al darrer cap de setmana, hagueren mes curses que les esmentades en aquest blog, blog del Club d'Atletisme Corbera.
A la pujada al Castell de Xàtiva, jo no la qualificaria de blaneta, participà el soci mes veterà del club, el nostre company Alfredo Preus que am un temps de 58 minuts 57 segons feu els 10.000 metres a un ritme de 5:54 minuts el Km.
A la mitja marató de Xirivella la atleta Mª Dolores Inglada, acompanyada per el seu marit i el que subscriu, deixa el nom del club en mol bon lloc aconseguint el trofeu de plata en la categoria de veteranes C, completant els 21.097 metres en 1 hora 48 minuts 52 segons a un ritme de 5:10 minuts el Km.
En hora bona a tots dos.

Club d´Atletisme Corbera ha dit...

senc dir octavi,que tots els fins de semana,revise totes les carreres que es fan,també he de afirmar que no tenía ni idea que la mitja marató de xirivella es feia el fin de semana pasat,i ahir meu confirmaren en la mitja de gandia,per aixó ja e fet la classificació de la mitja que pujaré junt a les carreres de este fin de semana. I gracies per la informació de Alfredo. Obiament no puc estar en tot,també estaría be que colaborareu un poc i m´enviareu al correu. la carrera on haveu participat amb el temps,foto o classificació per a poder incluirla. Demane disculpes una vegada més.