Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 15 de novembre de 2011

Comensa la temporá 2011-2012

Aquest pasat 1 de Novembre comensá la nova temporada del atletisme.
I no es podía comensar millor,amb la participació dels grans fondistes del club,que demostraren el gran nivell en diferents curses,com Xirivella i Gandia en Mitjes Maratons,la gran cursa de la pujá al Castell de Xativa,o el gran fons de Paterna.

Les primeres curses es van celebrar el pasat duimenge 6 de novembre amb la pujá al castell de Xativá on participá el companyer mes veterá que demostrá que els anys no pasen tan rapid con pareix. Enhorabona Alfredo!

Seguim amb la Mitja Marató de Xirivella on M.dolores Inglada,acompanyada de Pepe Ciscar y Octavi,va aconseguir el segon lloc a la categoria Veterana C. amb un mannific temps de 1h 48´,seguida de pepe,i Octavi amb 1h50´.
Enhorabona també a tots 3!

(Si algú troba alguna foto de aquesta carrera i vol incluirla,que mel envie per correu (sorieta92@hotmail.es) ja que jo no e pogut trobar ninguna.)

Continuem amb el gran fons de Paterna que es celebrá el duimenge 13 de novembre on paticipá Mari Torres i Jose Piqueras amb gran temps també,ja que era un fons dur de casi 16 km. Enhorabona!
i per a finalizar,la classica Mitja Marató de Gandia que contá amb gran participació tant Absoluta (amb casi 2000 participants) com tant per el club,ja que el nivell demostrat va ser alt. Enhorabona a tots!ENHORABONA A TOTS!
SLUT I MOLTS KILOMETROS!

PROPXIMES CARRERES: MITJA MARATÓ DE ALZIRA,I MARATÓ DIVINA PASTORA DE VALENCIA.!
moltissima SORT!