Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 27 de novembre de 2011

GRANS DISTANCIES,I GRANS VALENTS!

Avui a sigut un gran día per a molts companyers,valents i valentes que han fet front a molts kilometres.
13.500 Atletes es reunien avui a Valéncia per a participar a un gran event anual,la MARATÓ, dels 7000 inscrits a esta, 7 dels quals eren companyers nostres, poc més de 42 km amb una aplegada que de segur sé que no olbidaran. Els done la més sincera enhorabona,no sols de mi,sino també de molts amics,i de tot el CLUB ATLETISME CORBERA!
- CLASSIFICACIÓ
- He trobat aquestes dos fotos,al llarg de la semana miraré si en trobe alguna més,i si preferiu me les podeu enviar a mi per a incluirles.

ENHORABONA!

                              ---------------------------------------------------------------------

Per altra part,i el segon centre important de aquest fin de semana,a sigut Alzira, a la seua MITJA MARATÓ, que aquest any 800 persones gaudíen de un circuit nou prou mes dur (per la meua part) que els darrers anys.
Un gran puesto destacat per part del jove atleta Jonathan (jo), primer a la seua categoria junior-promesa. Pero per a mi tots em sigut guanyadors avui. I per aixó també vos done la mes sincera enhorabona als cinc.
- CLASSIFICACIÓ.

-FOTOS.
https://picasaweb.google.com/atletismecorbera/MitjaMaratoAlzira2011
               -----------------------------------------------------------------------------------------
Per ultim m´agradaría dir,que tot aquell que vuiga compartir al blog la seua crónica,pot fero lliurement per el seu conter,o enviarmela per correu,per a que jo la publique.
I per segon dir també que el I CIRCUIT RIBERA DEL XÚQUER acaba avui amb la mitja de Alzira,la classificació del club ja casi la tinc,els propxims díes publicaré els resultats oficials!
El propxim DIVENDRES A LES 20:30 tindrá lloc la GALA FINAL de aquest circuit,on estos serán els regals per a tots aquells que havajen participat en 7 de les 10 proves!
SALUT I MOLTS KILOMETRES,ENS VEGEM A LA GALA FINAL DEL CIRCUIT!