Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 de desembre de 2011

Bon fin de semana a Gandia,Rótova i Alzira!

El dimarts dia 6,el companyer Daniel Lledó,competía a Gandia,la classica del "Raval",gaudint de una bonica carrera,de terreno variat i que este any contava amb un nou circuit de 11,5 Km. Per lo que e vist a les fotos,bon circuit,bon paisatge.. en fí, enhorabona Dani,seguix així.
I aquest Dumenge,per lo que he pogut trobar,revisant classificacions, una vegada més em trobe amb un gran atleta,Alfredo Preus. Que amb ell comprovem que el temps no pasa tan rapit com pareix, i una vegada més s´apunta a correr la carrera popular de Rótova un 10000 de ruta,i amb un gran temps!
Enhorabona Alfredo!
I per ultim,seguint amb el mateix día,a Alzira se disputava el III cross per a federats,aquest any no autonomic sino provincial escolar,i Provincial Absolut de Clubs,en que el atleta Jonathan Piqueras corregué en la ultima carrera del mati, (Seniors i Promeses Masculí) amb un distancia de 10,150 m. A la seua categoria quedaba el 11 Promesa. I per clubs, (C.a.Xativa) els septims Absolut,i en promeses.. Campions provincials,quedant Jonathan primer del seu equip.
Enhorabona!
SALUT I MOLTS KILOMETRES!!