Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 10 de gener de 2012

LES PRIMERES CARRERES DEL ANY 2012 !!!

I no es pot comensar el any millor,veguent com molts companyers del club,ja el primer fin de semana es traslada a diversos pobles per a disfrutar del que mes els agrá!!! CORRER!!
I comensem per la tradicional cursa de Xeraco o "cursa de reis" nom establert al celebrarse el día reis,on ames fou la cursa on mes gent del club participá:Entrant en primer lloc Ricardo Radal,i pasant per Jose Ferrer,Alfredo Preus,Pepe Ciscar,Mariola Inglada,y Octavi ciscar ENHORABONA A TOTS SIS!!

En segon lloc,ens trasladem a VALENCIA,on més de 6000 persones corregueren els 10KM divina pastora!
3 de aquells 6000 pertenexien al CLUB ATLETISME CORBERA! i no es quedaren molt arrere la veritat!
Jonathan Piqueras entrá amb un temps real de 35:55, test que li a servit per a comprovar una previsió de la carrera que disputará a SANTA POLA de asi a dos setmanes en el cual lluitará contra el crono per a intentar baixar de 1h20´ (minima nacional establida per la RFEA per a participar al C.de Espanya)
Aixi mateix,Vicent Ribes el mateix,un gran crono de 42:53,i Juan Corts amb 46:10 de temps real,que no esta gens mal entrant la posició 1854,torne a repetir,6000 persones!!! Així que grans posicións,grans cronos,i gran carrera per als tres!ENHORABONA!
I per a finalitzar dixem el asfalt de costat,i ens posem a parlar de MONTANYA,aquesta vegá els montanyeros an sigut Jose Piqueras i Mari Torres,que an participat al 1 trail de Barxeta,que contava amb una distancia de 17,5 Km amb un desnivell positiu de 753 metres!ENHORABONA A TOTS DOS!
SALUT I MOLTS KILOMETRES!!!