Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 5 de gener de 2012

Per a finalizar el any 2011.. les san silvestres!

Un any més acaba,y amb grans resultats per part del club Atletisme Corbera,donar les gracies a tots,simplement per correr,per participar a carreres,per els grans resultats,per una gran organització a la volta a peu del nostre poble,així com la participació al circuit de carreres populars de la Ribera.
Espere que la nostra amistad entre companyers perdure aquest 2012 així com molts anys mes,ja que ens espera un any intens amb la organització del 15 aniversari de la nostra cursa,una nova participació al Circuit Ribera del Xúquer,noves carreres,nous resultats...
Per acabat m´agradaría nomenar la poca informació que tinc sobre aquestes ultimes curses del any nomenades: San silvestres.
Mauri Ramiro per el que sé participá a les san silvestres de Algemesi,Albalat,Guadasuar i Tavernes de la Valldigna,este home es mereix un premi per fer tantes san silvestres jeje,i també samare va participar a Albalat.

 Així a aquesta ultima també participá el atleta Vicent Ribes,completant els 5 km a un ritme mig de 3:52/km,a Algemesi,Jonathan Piqueras aconseguí el 8 lloc a la general completant 3,2 km amb un temps de 10´36´´ (03:19/km)y també participá Jose Ciscar y el seu fill Josep,y a Albalat,on mes gent del club va participar,apart dels disfrasats,també em va pareixer vore a Daniel Lledó,Octavi Ciscar,Josep Peris,dels que desconec els temps y Vicent Ribes amb un temps de 24´10´´ a la distancia de 6.150 m y Jonathan Piqueras amb un temps de 21´36´´.

Espere que aquest any 2012 ens porte salut a tot el mon,així com les ganes de correr,gran motivació,grans resultats...
Així que vos desitge un feliç any nou,i molta salut.

3 comentaris:

Mauri ha dit...

Posa que tambe vaig fer la de Tavernes de la Valldigna i que mamare també va fer la San Silvestre de Albalat bueno casi, sols va fer 3 km pero bons son en 72 primaveres

Mauri ha dit...

Bueno i felicitar-vos a tots una bona entra al 2012 y a fer km

Club d´Atletisme Corbera ha dit...

ok Mauri ara o corregisc,gracies per la informació!