Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de gener de 2012

A SANTA POLA conseguix el billet per a Tordesillas,Valladolid (Sede del propxim Campeonat de Espanya)

Estem de enhorabona,cinc atletes del nostre club participaren aquest pasat dumenge a la Mitja Marató internacional Vila de Santa Pola.
Amb una eixida triunfal:
http://www.youtube.com/watch?v=_ixYise7EM8
Jonathan Piqueras,Vicent Ribes,Francisco Ribes,Mari Torres i Jose Piqueras donaven la eixida en companyia de  8000 persones més,que els esperaven 21 km i 97 m dels millorets.
Amb la opinió de Jonathan,La cursa va ser bastant rapida,salvo un parell de kilometros amb vent en contra que ens dificultaba prou el ritme.. pero el ambient,la gent animant,música per moltes parts del recorregut.. una organització dificil de millorar.
Així Mateix Vicent Ribes i Jonathan Piqueras feren molt bona cursa batint així les seues marques personals,Vicent amb 1h34´27´´ i Jonathan amb 1h18´48´´,quedant 4 a la categoria Promesa Masculí. ENHORABONA ALS DOS!
I com no,el propxim 22 de setembre tindrem a Valladolid un corberot! La RFEA li establia una minima de 1h 20 minuts,minima que va conseguir a Santa Pola convertinse en un temps oficial de 1h19´10´´ , i obtinguent el billet que li fará participar junt als millors de Espanya el 22 de Setembre a Tordesillas (Valladolid)
asi teniu el enllaç per a mes informació:
http://www.rfea.es/web/competiciones/campeonato.asp?codigo=2012VA001
Done la Enhorabona també per la gran carrera de Francisco Ribes,Mari torres i Jose Piqueras, ya que de segur que la experiencia obtenguda a sigut de categoría.SALUT I MOLTS KM!
ASI la galeria de fotos,amb totes les que e pogut trobar!
https://picasaweb.google.com/atletismecorbera/SANTAPOLA2012