Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 16 d’abril de 2012

GAVARDA,PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT,AMB ÉXIT DE PARTICIPACIÓ CORBERENSE!

Vuic donar la enhorabona a tots els que participaren a la dura cursa de Gavarda! Éxit de participació per part del club,i amb molts bons resultats!!
Cal destacar el segon puestó a la categoria Junior Masc. de Josep Peris,el 8 puesto a la categoria Veterá C de Alfredo Preus,i el 6 puesto Absolut a la categoria Senior Masc. de Jonathan Piqueras que es quedá a tan sols 15 segons (menys de 100 m ) de quedar 2 senior i 4 de la general! El jove,aguantá fins el km 7 al grup de cap de carrera,arrivant anar durant uns metres 2 de la general sobre el kilometre 4,5.
En resum,vuic donar la enhorabona no tan sols a estos 3 atletes sino també a tots els altres,perque tots ferem una gran carrera!
Els 5 primers puntuaren per a la clasificació del circuit per clubs (que cuant la traguen sabrem com em quedat) i crec que millor no podriem comensar el circuit.
Ara la segona prova tindrá lloc de asi a 2 semanes a Turís. Pero atletes com Sergi Sifres,Vicent Ribes o Alfredo Preus,participaran aquest disabte a la Mitja Marató de Canals. Molta sort!
SALUT I MOLTS KM!
Asi vos deixe la clasificació companys!